Ressourcer

Aspergers Ressource Center ønsker at bidrage til hele autismeområdet med alle de ressourcer, som centret har til sin rådighed.

Vi arbejder kontinuerligt på at hjemtage, afprøve og videreformidle nogle af de relevante internationale hjælpemidler, som hele tiden bliver lanceret via publikationer og Internettet.

Vi ønsker at være med til at skabe et interagerende forum med andre instanser, som også arbejder for at udbrede viden og hjælp til personer, som er berørt af autisme eller Aspergers syndrom.

Herudover er Aspergers Ressource Center med til at udvikle danske metoder og hjælpemidler, som fx KAT-kassen, kognitiv terapi tilpasset personer med Aspergers syndrom og diagnosticeringsredskaber til voksne med Aspergers syndrom.

Nyhedsbreve, litteraturlister, artikler og links er omtalt i den grad, som vi finder relevant for vores brugere. Internettet i øvrigt er fyldt med interessante og spændende hjemmesider om autisme og Aspergers syndrom, som er let at finde via søgemaskiner eller Videnscenter for Autisme (
www.autisme.dk).Print version
Aspergers Ressource Center
Øster Søgade 32, 4. sal
1357 København K
Tlf. +45 2160 4601
Login